Kelihatan dah agak lama saya tak mengemaskini tudung-tudung terbaru di blog ini. Justeru itu, di sini saya nak membawakan koleksi tudung terbaru iaitu tudung sulam tali kasut. Anda boleh lihat koleksi lengkap di TudungOnline.com pada bahagian Sulam Special (Standard Butik).

Tapi sebelum tu, saya sediakan sebahagian koleksi tersebut di bawah untuk paparan anda.











Untuk makluman anda, kod tudung ini adalah STK dan anda boleh mendapatkannya pada harga RM69. Harga yang ditawarkan juga bersempena jualan awal tahun. Jika tidak, harga asalnya adalah RM89.

Andainya anda berminat memiliki mana-mana tudung sulam tali kasut ni, sila dapatkannya di SINI.


p.s: Semua tudung yang dipaparkan di blog ini masih boleh anda dapatkan sekiranya masih ada stok. Anda cuma layari laman TudungOnline.com untuk pertanyaan dan pembelian.

Comment

ADA 6 KOMEN BERKAITAN POST INI

  1. Anonymous On May 16, 2010 at 8:33 PM

    lain dr yg lain lah..

      oktant On May 18, 2010 at 12:09 AM

    Betul tu. :)

      Ummi Adam On May 25, 2010 at 1:02 PM

    Cantik tudng kat blog u! silalah ke blog Tudung Anggerik untuk mendapatkan tudung yang selesa, ringkas,tidak perlu gosok dan anggun memakainya.
    http://i-anggerik.blogspot.com

      Tudung Via Online On June 8, 2010 at 3:15 PM

    Terima kasih Ummi Adam. Sebenarnya saya cuma tolong promosi saja.

    Sebab dah beberapa kali beli tudung kat website tudung online ni.

    Fabrik tudung dia memang bagus dan cantik. :)

    Ok, nanti saya singgah kat blog Ummi Adam pulak yer. :)


    - oktant

      Nina Tudung Jelita On August 8, 2012 at 6:34 PM

    Nina Tudung Jelita menawarkan Promosi Raya Istimewa!!! kunjungi blog kami!! =)

      oktant On August 17, 2012 at 3:19 AM

    @ Nina Tudung Jelita: Saya akan singgah ke blog Nina. :)

     

Post a Comment

Sekadar renungan bersama...

Islam mewajibkan kaum wanita memakai tudung sebagai salah satu cara untuk menjaga dan memelihara maruah mereka. Di samping itu, ianya adalah satu kewajipan syarak yang wajib dipatuhi.

Jika mengabaikannya, ia sebenarnya mampu memberi kesan negatif walaupun disangkal oleh kebanyakan wanita itu sendiri. Buktinya, ia telah menjadi punca terbesar berlakunya gejala sosial di kalangan wanita Islam sekarang.

Dari itu, kembalikanlah maruah wanita Islam masa kini kerana anda sajalah yang mampu mengubahnya.