Semakin hari, semakin banyak koleksi tudung terkini yang diperkenalkan kat Malaysia nih. Walaupun tudung bawal tak mendapat liputan meluas di media massa, saya yakin ianya masih lagi menjadi pilihan utama wanita bertudung. Justeru itu, bagi peminat setia tudung bawal yang inginkan kelainan, rasanya tudung pelangi bakal menepati citarasa sebahagian daripada anda. Saya ada sediakan paparannya di bawah.



1. Kategori: Macam-macam oktant


1.1 Tudung Pelangi Bersulam Jelujur Tepi Oktant



Kod tudung - M2YR



Kelainan yang ada pada tudung pelangi ni adalah kepelbagaian warna kat batu oktant. Cuba anda perhatikan warnanya.

Kalau tudung lain, warna batu oktant kat sekeliling tu semuanya sama, kan? Tapi untuk tudung pelangi, batu oktant tu berwarna-warni. Warnanya pula agak ceria macam pelangi.

Jika anda berminat, saya cadangkan agar mendapatkannya sebelum 30 April ni. Sebab dalam tempoh tersebut, jualan cuci kedai masih lagi berlangsung. Bolehlah anda berjimat sehingga RM28. Jadi, anda hanya perlu membayar RM51 sahaja.

Anda boleh memiliki tudung pelangi ni pada harga diskaun hanya di sini[klik].


1.2 Tudung Sulam Comei Mata Lalat Euzora Halus





Kod tudung - M2Y



Satu lagi fesyen tudung terbaru serta menawan ialah tudung yang di atas ni. Boleh dikatakan semua warna yang ada tu menarik.

Anda tinggal pilih saja warna yang "match" dengan busana anda. Ataupun, anda tinggal "mix" dan "match" dengan pakaian anda yang sedia ada dalam wardrobe tu.

Soal harga pula, saya rasa ianya cukup berbaloi iaitu RM53 sehelai, tak gitu?



2. Kategori: Vogue (Standard Butik)


2.1 Tudung Oktant Wulan Apit Natasha



Kod tudung - VW



Tudung Wulan nie sering juga saya paparkan di sini. Kebetulan ada sikit penambahan stok. Manalah tahu kalau-kalau anda berkenan dengan sebarang warna yang ada kat atas tu. :)

Ohh...yer, harga istimewa untuk anda masih RM69 sehelai.



3. Kategori: Sulam Tangan Eksklusif


3.1 Tudung Sulam Tangan Design Terkini



Kod tudung - STQ



Buat pengetahuan anda, tudung sulam tangan design terkini ni merupakan salah satu rekaan tudung terbaru di kedai tudung online. Corak sulamannya kat bahagian tepi tudung memang berbeza sekali.

Saya agak tertarik dengan yang STQ 6 tu. Harganya dalam RM65 sehelai.


Begitulah dia paparan khas kali ni buat anda semua. Sekali lagi saya ingatkan yang jualan murah masih lagi berlangsung. Masih sempat lagi kalau anda nak pilih mana-mana rekaan atau warna yang berkenan di hati.

Segala urusan pertanyaan, pembelian dan penghantaran boleh anda lakukan di sini [klik].


Sekian, wassalam.

Comment

ADA 0 KOMEN BERKAITAN POST INI

Post a Comment

Sekadar renungan bersama...

Islam mewajibkan kaum wanita memakai tudung sebagai salah satu cara untuk menjaga dan memelihara maruah mereka. Di samping itu, ianya adalah satu kewajipan syarak yang wajib dipatuhi.

Jika mengabaikannya, ia sebenarnya mampu memberi kesan negatif walaupun disangkal oleh kebanyakan wanita itu sendiri. Buktinya, ia telah menjadi punca terbesar berlakunya gejala sosial di kalangan wanita Islam sekarang.

Dari itu, kembalikanlah maruah wanita Islam masa kini kerana anda sajalah yang mampu mengubahnya.