Seperti yang dinyatakan sebelum ni, pihak tudung online dan sutera songket sedang mengadakan jualan cuci kedai sepanjang Mac 2009 ni. Setelah menyenaraikan koleksi tudung dengan harga rendah, kini saya paparkan beberapa helai kaftan lukis Terengganu pulak.


Saya memaparkan kaftan lukis Terengganu keluaran sutera songket ni sebab warnanya dijamin tak luntur dan tahan lama. Ciri-ciri lain kaftan lukis ni adalah ianya berlengan pendek dan dicanting pada bahagian depan dan belakang.


Antara koleksi kaftan yang boleh anda dapati pada harga cuci kedai iaitu RM19 sehelai adalah;


gambar kaftan lukis Terengganu KL 1-3
gambar kaftan lukis Terengganu KL 4-6
gambar kaftan lukis Terengganu KL 7-9
Kod produk untuk kaftan lukis ni adalah KL. Untuk kod penuh produk pula anda masukkan sekali dengan nombornya. Kalau anda minat yang nombor 3 tu, masukkan KL3 pada bahagian kod penuh produk, ok. :)Baiklah, kalau anda berminat untuk membuat pembelian mana-mana kaftan lukis di atas kecuali KL 9, sila ke;2. Bila dah sampai kat web sutera songket, klik kat menu "TEMPAH".

Ikut step dalam rajah di bawah.


imej cara pendaftaran step 1
3. Sekiranya, anda baru pertama kali ke situ ataupun belum lagi mendaftar, sila buat pendaftaran untuk memudahkan proses pembelian dan penghantaran kelak.

Anda perlu mengisi maklumat seperti username dan password pada ruangan di bawah;


imej cara pendaftaran step 2
4. Kemudian, fahami 5 langkah penting yang perlu anda fahami dan lakukan di bawah kotak merah tu.

5. Langkah seterusnya, isikan maklumat yang diperlukan untuk proses tempahan dan penghantaran seperti dibawah;


imej cara pendaftaran step 3
Kemudian, jangan lupa klik kat butang "Order Now" tu. :)Begitulah paparan untuk anda yang sempat saya sediakan kali ni. Jumpa lagi jika anda ingin menyaksikan produk lain yang terlibat dalam jualan cuci kedai ni. :)


p.s: Imej diambil dari SuteraSongket

Comment

ADA 0 KOMEN BERKAITAN POST INI

Post a Comment

Sekadar renungan bersama...

Islam mewajibkan kaum wanita memakai tudung sebagai salah satu cara untuk menjaga dan memelihara maruah mereka. Di samping itu, ianya adalah satu kewajipan syarak yang wajib dipatuhi.

Jika mengabaikannya, ia sebenarnya mampu memberi kesan negatif walaupun disangkal oleh kebanyakan wanita itu sendiri. Buktinya, ia telah menjadi punca terbesar berlakunya gejala sosial di kalangan wanita Islam sekarang.

Dari itu, kembalikanlah maruah wanita Islam masa kini kerana anda sajalah yang mampu mengubahnya.