Sempena 12 Rabiuawal 1430, Selamat Menyambut Maulidur Rasul diucapkan kepada seluruh umat Islam. Di samping tu, saya nak beritahu kat anda semua yang tudung online dan sutera songket tengah mengadakan jualan cuci kedai sekarang nih. Sepanjang bulan Mac. Khabarnya bulan April nanti, mereka akan bercuti panjang. Cuti bersalin katanya. :)

Justeru itu, bagi anda yang sedang mencari tudung, kain sutera, kaftan dan blouse inilah kesempatan terbaik untuk membelinya pada harga yang lebih rendah dari biasa. :)


jualan cuci kedai mac 2009



Untuk hari ini, saya tunjukkan bahagian tudung dulu. Lain-lainnya akan saya paparkan kemudian, ok.


Saya mulakan dengan Tudung Ekin kain spandex. Jangan lupa pula kod tudungnya - TE. Harga asal tudung ni RM59. Istimewa untuk bulan Mac, anda boleh mendapatkannya pada harga RM43.

Anda boleh rujuk post terdahulu di sini.


Seterusnya kalau diperhatikan pada kategori Vogue (Standard Butik), anda ditawarkan penjimatan sebanyak RM30 untuk mendapatkan Tudung Wulan Apit Natasha (VW). Kalau dulu, anda perlu membayar RM99, kini dah boleh dapat pada harga RM69 sehelai.

Anda boleh rujuk di post terdahulu di sini. :)


Bagi menjimatkan masa, saya senaraikan saja nama dan kod tudung yang terlibat dalam jualan cuci kedai ni, ok. Saya akan asingkan mengikut kategori, ok. Tak lupa juga, saya akan nyatakan harga selepas diskaun. :D


1. Sulam Tangan Ekslusif


- Tudung sulam tangan campur oktant mata lalat/Natasha, STZ - RM63

- Tudung sulam Mekah (hand made), ST -RM55


2. Macam-Macam Oktant


- Tudung Nora Danish bersulam jelujur tepi oktant ori, M2E -RM64

- Tudung tanjung double bersulam jelujur tepi oktant ori, M4U - RM68

- Tudung sulam kiut biku bersulam jelujur tepi oktant Euzora cute ori, MBJ - RM58

- Tudung sulam kiut biku bersulam jelujur tepi oktant lalat ori, MBL - RM53

- Tudung tanjung bersulam jelujur tepi oktant ori, M2U - RM59

- Tudung Farah AF casing steel colour sulam oktant casing sadur ori, MCF - RM53

- Tudung Farah AF bersulam tebal oktant casing sadur ori, M2F - RM49


Huhh, relax jap.....


- Tudung sulam comei mata lalat + Euzora halus double, M4J - RM68

- Tudung sulam comei mata lalat double, M4L - RM57

- Tudung sulam comei Euzora halus, M2J - RM49

- Tudung sulam tepi kemas, oktant mata lalat colour ori, M2S - RM46

- Tudung sulam cute, oktant mata lalat colour, M2L - RM43

- Tudung sulam cute berlian ori Natasha colour, VIP4 - RM42



Anda dah tak sabar lagi untuk menunggu lebih lama? Sila ke laman web tudung online di sini untuk melihat koleksi tudung tersebut.



3. Simple Plain


- Tudung Farah AF oktant sadur colour ori, SFC - RM48

- Tudung Farah AF oktant sadur ori, SPF - RM46

- Tudung oktant colour kemasan tepi Natasha ori, VIP1 - RM39

- Tudung oktant Natasha ori, MB5 - RM38

- Tudung oktant single line, DS - RM29


4. Kerawang


- Tudung kerawang tebuk eksklusif keliling tanpa berlian, KA3 - RM36


5. Sulam Simple


- Tudung sulam smoking / seroja tepi tebuk, SM - RM29

- Tudung sulam simple tepi kemas, DS4 - RM29



Begitulah dia senarai penuh tudung yang boleh anda beli pada harga cuci kedai. Memang banyak. Itu baru tudung, belum lagi yang lain-lain.


Akhir kata, jangan lupa melawati kedai tudung online di sini. Manalah tahu kot ada yang anda berkenan di hati. :D


p.s: Untuk barangan dari laman web sutera songket, saya akan paparkan kemudian yer. :)

Comment

ADA 1 PANDANGAN MENARIK DI SINI

  1. Pn.Pazilawati On January 4, 2010 at 3:43 PM

    Salam, saya pengurus My Dania Enterprise ( KT0268946-T) berhasrat utk bekerjasama dgn pihak saudari. Sy merupakan pemborong brg kemas emas/emas putih yang bertatahkan berlian swiss & intan (permata delima/zmrud/nilam). Kami jual dgn harga borong serendah RM35 sahaja, produk adalah sgt murah & eksklusif, buat masa skrg produk ini tidak ramai yg menjualnya,jd saya ingin menawarkan kpd pihak kedaionline utk menjadi salah seorang pengedar tunggal kami di tempat saudara/saudari, jadi amat mudah untuk menguasai pasaran di tempat saudara/saudari. barang kemas ini kami import daripda burma , dan melihat kepada pasaran di sini adalah sangat menggalakkan dikalangan semua peringkat.

    Memandangkan hani dah ade web online, jadi hnya masukkan pict dlm web dan kumpul order.


    Hp: 0124559964/ 019-3323987


    Kami juga merupakan pembekal barang kemas kepada butik2 pengantin di kawasan pantai timur.



    untuk lihat produk, sila ke
    http://i-shop.weebly.com

     

Post a Comment

Sekadar renungan bersama...

Islam mewajibkan kaum wanita memakai tudung sebagai salah satu cara untuk menjaga dan memelihara maruah mereka. Di samping itu, ianya adalah satu kewajipan syarak yang wajib dipatuhi.

Jika mengabaikannya, ia sebenarnya mampu memberi kesan negatif walaupun disangkal oleh kebanyakan wanita itu sendiri. Buktinya, ia telah menjadi punca terbesar berlakunya gejala sosial di kalangan wanita Islam sekarang.

Dari itu, kembalikanlah maruah wanita Islam masa kini kerana anda sajalah yang mampu mengubahnya.