Bagi anda yang ternanti-nantikan koleksi tudung terkini, saya bawakan beberapa jenis tudung terbaru dari Tudung Online. Keseluruhannya, kira-kira 119 helai tudung yang boleh anda tengok menerusi kategori macam-macam oktant, kerawang dan sulam simple.

Namun begitu, saya hanya akan paparkan tudung kerawang dan tudung sulam simple. Sudah tentu saya menapisnya kerana merasakan ia adalah yang terbaik untuk koleksi kali ini.


Kategori: KERAWANG


1. Tudung Sulam Kerawang Tebuk


tudung sulam kerawang tebuk

Kod tudung - KA3Kepada anda yang menggemari tudung ini, pasti tudung KA3 47 di atas tampak menarik sekali. Padanan warna dan corak yang cukup sempurna. Ia boleh didapati pada harga RM45.


2. Tudung Kerawang Tebuk Eksklusif Keliling Tanpa Berlian


tudung kerawang tebuk eksklusif keliling tanpa berlian

Kod tudung - DTN1Corak tudung ini semunya sama. Warna saja yang berbeza-beza. Tudung DTN 2 agak sukar atau jarang sekali saya nampak. Anda boleh memilikinya dengan harga RM39 sehelai.


Kategori: SULAM SIMPLE


1. Tudung Sulam Smoking / Seroja Tepi Tebuk


tudung sulam smoking seroja tepi tebuk

Kod tudung - MPVRekaan di atas lebih ringkas berbanding yang di bawah. Jika anda inginkan sulaman yang tidak berat, jenis yang di atas amat sesuai.

Sebaliknya, jika anda mahu mencuba sulaman yang agak kompleks sedikit, jenis yang di bawah ini adalah pilihan yang sesuai.

tudung sulam smoking seroja tepi tebuk

Kod tudung - MPVHarga kedua-duanya (bahagian di atas dan bawah) adalah sama iaitu RM39 sehelai.2. Tudung Sulam Simple Tepi Kemas


tudung sulam simple tepi kemas

Kod tudung - DS4Manakala tudung sulam simple tepi kemas ni sukar untuk saya nak memberikan anda pilihan. Ermmm... hampir kesemuanya manis untuk anda gayakan.

Semuanya terpulang kepada pilihan warna yang anda mahu "match"kan dengan baju anda.

tudung sulam simple tepi kemas

Kod tudung - DS4Harganya sama seperti tudung sulam smoking / seroja tepi tebuk di atas iaitu RM39 sehelai.


Akhir sekali, sekian saja paparan untuk anda yang sempat saya sediakan. Koleksi yang lain boleh anda lihat di SINI.

Comment

ADA 0 KOMEN BERKAITAN POST INI

Post a Comment

Sekadar renungan bersama...

Islam mewajibkan kaum wanita memakai tudung sebagai salah satu cara untuk menjaga dan memelihara maruah mereka. Di samping itu, ianya adalah satu kewajipan syarak yang wajib dipatuhi.

Jika mengabaikannya, ia sebenarnya mampu memberi kesan negatif walaupun disangkal oleh kebanyakan wanita itu sendiri. Buktinya, ia telah menjadi punca terbesar berlakunya gejala sosial di kalangan wanita Islam sekarang.

Dari itu, kembalikanlah maruah wanita Islam masa kini kerana anda sajalah yang mampu mengubahnya.