Buat info anda, Aidilfitri Sales masih lagi berlangsung. Malah, ada beberapa lagi rekaan atau fesyen tudung terbaru telah ditambah. Semuanya telah tersedia untuk anda lihat dan pilih. Jom kita tengok dulu. :)


1. Kategori: Sulam Tangan Exclusive


1.1 Tudung Sulam Tangan Manik Jelujur Oktant Exclusive


Kod tudung - STV



Boleh dikatakan hampir semua tudung di atas amat cantik. Baik dari segi sulaman, warna mahupun batu oktant.

Antara yang menarik dan menjadi pilihan saya adalah STV 21, STV 22 (dah sold out), STV 24, STV 25, STV 28, STV 29, STV 30, STV 31 dan STV 40.

Namun saya mendapati, ramai di antara anda yang gemarkan tudung colour putih. Jadi, jika anda suka dengan rekaan di atas, tudung STV 21 dan STV 28 adalah pilihan yang tepat.

Harganya sempena Aidilfitri sales ni adalah RM75 sehelai. Iaitu selepas diskaun RM4. :)

Tudung STV 40 tiada dalam gambar di atas, harap maaf yer. Tapi, anda boleh melihatnya melalui imej di bawah. Hehe...


Kod tudung - STV




1.2 Tudung Sulam Manik Oktant Ketupat Raya


Kod tudung - STD



Manakala fesyen tudung yang seterusnya ni menampilkan rekaan batu oktant ala ketupat gitu. Mungkin ia direka bagi menamhbahkan mood raya anda di pagi Syawal nanti.

Sekali lagi, bagi anda yang ingin memiliki tudung putih yang berkualiti, STD 6 dan STD 9 adalah jawapan kepada pencarian anda selama ini.

Dari segi harga pula, ianya dijual pada harga RM79 sehelai.

Harga asalnya adalah RM95. Anda dah jimat RM16 kat situ. :)


2. Kategori: Macam-macam Oktant


2.1 Tudung Sulam Cute Biku Oktant Anyam Ketupat


Kod tudung - NDM



Andainya anda kurang berminat dengan rekaan batu oktant ketupat raya Tudung STD sebelum ni, janganlah bimbang. Cuba anda lihat rekaan batu oktant anyam ketupat pula. Rekaannya pun kemas dan menarik, kan?

Cuma yang kurang adalah dari segi sulamannya kot. Namun pilihan yang boleh anda pertimbangkan adalah tudung NDM 9, NDM 13 (maaf, dah sold out), NDM 14, NDM26 dan NDM30.


Bagi tudung NDM 26 dan NDM 30, anda boleh klik gambar di bawah untuk melihatnya, ok.

Kod tudung - NDM




2.2 Tudung Sulam Timbul Oktant SS Cute


Kod tudung - M2N



Satu lagi koleksi tudung yang ingin saya selitkan dalam kategori ini adalah tudung di atas. Tak banyak yang dapat saya katakan mengenainya. Tidak banyak variasi sulaman di situ tetapi terdapat pelbagai pilihan dari segi warna.

Harganya selepas potongan RM10 ialah RM64 sehelai.


3. Kategori: Simple Plain


3.1 Tudung Plain Oktant Ketupat


Kod tudung - KT



Akhir sekali, bagi yang meminati tudung tanpa sulaman, koleksi tudung di atas mungkin dapat memenuhi citarasa anda. Setakat ini, semua tudung plain di atas masih ada.

Setelah diberi potongan harga sebanyak RM27, anda boleh memilikinya dengan hanya RM48 sehelai. Pembelian anda pastinya berbaloi, kan?

Anda boleh terus mendapatkan mana-mana tudung di atas melalui laman rasmi Tudung Online di sini.



Jumpa lagi & Selamat Berpuasa!


p.s: Sila klik pada setiap gambar untuk paparan yang lebih jelas.

Comment

ADA 2 KOMEN BERKAITAN POST INI

  1. jija On October 9, 2010 at 11:00 AM

    i br blja sulam...
    kalo sape2 berminat nk beli tudung lycra awning thai silk yg murah,
    jemput lah ke http://jijatudung.blogspot.com/

      oktant On October 9, 2010 at 11:13 AM

    @ jija: Terima kasih jija sbb sudi singgah ke mari. :)

     

Post a Comment

Sekadar renungan bersama...

Islam mewajibkan kaum wanita memakai tudung sebagai salah satu cara untuk menjaga dan memelihara maruah mereka. Di samping itu, ianya adalah satu kewajipan syarak yang wajib dipatuhi.

Jika mengabaikannya, ia sebenarnya mampu memberi kesan negatif walaupun disangkal oleh kebanyakan wanita itu sendiri. Buktinya, ia telah menjadi punca terbesar berlakunya gejala sosial di kalangan wanita Islam sekarang.

Dari itu, kembalikanlah maruah wanita Islam masa kini kerana anda sajalah yang mampu mengubahnya.